Avion i mundshëm misterioz i fotografuar jashtë hangarit të Zonës 51


Është e vështirë të dallosh, por duket se ka diçka atje. 

Një imazh satelitor i marrë më 1 gusht duket se tregon diçka të madhe të ulur jashtë një hangari të largët në bazë.Ka pak vende në Tokë aq famëkeqe të fshehta sa Zona 51 – një strukturë e largët në shkretëtirën e Nevadës që është bërë sinonim i historive të teknologjisë së alienëve të projektuar të kundërt dhe zhvillimit të projekteve shumë të avancuara për të cilat askush nuk di asgjë.

Dëshmitë e reja të mundshme të aktiviteteve të tilla kanë bërë xhiron këtë javë pasi një fotografi satelitore u postua në internet dhe u shpërnda nëpër faqe të ndryshme dhe tabela mesazhesh.

Ai tregon atë që duket të jetë një objekt – ndoshta një avion – i ulur jashtë një hangari të izoluar (qëllimi i të cilit gjithashtu mbetet i paqartë) në skajin jugor të bazës.

Ndërsa me një shikim objekti është aq i paqartë sa është e vështirë të dallohet, shumë njerëz – duke përfshirë ekspertë të mbrojtjes dhe teknologjisë ushtarake – kanë shprehur interes për imazhin.

Nëse është një aeroplan, është mjaft i madh – potencialisht edhe më i gjerë se pista në të cilën është ulur.

About Post Author