B.Lazar bën përshkrimin e brendshëm të UFO-ve


Duke nisur një udhëtim në të panjohurën, kohët e fundit të privilegjinëve të gërmojmë në rrëfimin e dorës së parë të Bob Lazar, një figurë e shquar në studimin e objekteve fluturuese të paidentifikuara (UFO). Lazar pretendon se ka përballuar brendësinë e frikshme të mjetit alienësh, duke gjetur njohuri të pashembullta në takimet e jashtme.

Atmosfera ogurzezë dhe dizajni jotokësor

Siç përshkruhet nga Lazari, hyrja në anijen e alienëve ishte një përvojë ogurzezë. Errësira monokromatike brenda, pa ngjyra të dallueshme dhe mungesa e këndvështrimit të drejtë të krijuar në një ambient të frikshëm. Të gjitha strukturat e shkrirë së bashku, duke kujtuar një model dylli të ngrohur shkurtimisht, duke lënë të pashlyeshme një mjedis të botës tjetër. Mungesa e veçorive të dallueshme dhe një rreze e veprim e lakimit ku komponentët marrin pjesë në një pamje të botës tjetër. Dimensionet e anijeve dukeshin të përshtatur për entitetet e shumta e më të vogla se njerëzit, duke kërkuar më shumë pyetje në lidhje me lidhjet e tyre të pakapshme 3 metra të larta që shpesh lidhen me takimet me UFO-t.

Brenda anijes, Lazari gjeti një spartane të brendshme që binte ndesh me pritjet konvencionale. Në vend të paneleve të pritshme të kontrollit, banjove ose elementeve të njohura, artizanati kishte vetëm ndenjëse të vogla. Lazar theksoi fotografinë e plotë të gjithë dekoriy, veprat e artit ose çdo formë dekorimi, duke përdorur një qasje minimaliste dhe funksionale në brendësinë e artizanatit.

Spekulimet mbi qëllimin

Me Llazarin që qëndronte në 5’10”, ai spekuloi se dizajni i mjetit u kujdeste për qeniet afërsisht gjysmën e lartësisë së tij. Ky zbulim ngre pyetje intriguese rreth banorëve të synuar të këtyre mjeteve të pazakonta. A mund të krijoheshin për entitete më të vogla jashtëtokësore, duke sfiduar nocionet tona të paramenduara në lidhje me natyrën e takimeve të mundshme me të huajt?

Vështrimet e Bob Lazarit

Është zbuluar nga Bob Lazar, një figurë kryesore në kërkimin e UFO-ve. Përvojat dhe njohuritë e Lazarit shtojnë një besueshmëri në llogari, duke u bërë një perspektivë në mbarë botën enigmatike.

Rrëfimi i dorës së parë i Bob Lazar për të qenë brenda një mjeti alienësh zbulon një portal për sferat misterioze dhe të paeksploruara të tjerave jashtëtokësore. Detajet e Lazarit kanë një vështrim të pazakontë në brendësinë e veçantë të këture zanateve, duke mos bërë më shumë pyetje sesa përgjigje. duke vazhduar më tej të zbulojmë misterin e kozmosit, rrëfimi i Lazarit i shton thellësi të ndërlikuar narrativës së takimeve të jashtëtokësore.

Dëshmitari detajoi një dizajn që kundërshtoi pritshmëritë tokësore. Mungesa e veçorive të dallueshme dhe një rreze e vazhdueshme e lakimit ku komponentët takohen kontribuan në një pamje të botës tjetër. Dimensionet e anijes dukeshin të përshtatura për entitete shumë më të vogla se njerëzit, duke shkaktuar pyetje në lidhje me krijesat e pakapshme 3 metra të larta që shpesh lidhen me takimet me UFO-t.