“Babastars” nuk ekziston më ?


Reperi i mirënjohur Majk ka sqaruar për publikun se grupi i cili solli mjaft hite pjesë e të cilit ishte sëbashku me Getoar Selimin , Onat , Skivi dhe Agon Amiga , nuk eksizton më. “Jo se jam shkëput unë apo kushdo, thjesht grupi nuk ekziston më sepse jemi në 2022 dhe gjithcka ka evoluar nuk është më koha e grupeve”- shpjegon reperi. Midis të tjerash Majk tregon se raportet midis tyre janë mjaft të mira dhe sa herë u jepet mundësia janë bashkë.

Nga Hortenca Alimucaj

About Post Author