Balerini ribashkohet  me gjyshen në Poloni  ndërsa ajo kishte bërë 8 km në të ftohtin e acartë dhe nuk kishte fjetur për dy netë


Balerini ribashkohet  me gjyshen në Poloni  ndërsa ajo kishte  bere tetë kilometra në të ftohtin e acartë dhe nuk kishte fjetur për dy netë

Si në Luftën e dytë Botërore.Histori rrënqethëe që vijna nga lufta në Ukrainë.

Balerini Nikita Kuzmin ka shpjeguar në Instagram se si gjyshja e tij nuk kishte fjetur për dy netë

Nikita, 24 vjeç, u nis me makinë nga Frankfurti të premten dhe familja u ribashkua në Krakov

Kjo vjen pasi ai tregoi se si familja e tij kontrollon njëri-tjetrin çdo mëngjes

 

Nikita Kuzminu ribashkua me gjyshen e tij në Poloni të premten pasi ajo i shpëtoi luftës në Ukraine  . 

Balerini, 24 vjeç, shkoi në Instagram për të ndarë një sërë fotosh dhe shpjegoi se si gjyshja e tij kishte ecur më shumë se pesë milje (tetë kilometra) në të ftohtin e acartë dhe nuk kishte fjetur për dy netë. 

Ai udhëtoi me makinë nga Frankfurti, ndërsa nëna e tij fluturoi nga Roma dhe familja u ribashkua në Krakov.  

Nikita dhe familja e tij u shpërngulën nga Ukraina në Itali kur ai mbushi nëntë vjeç për të mbështetur karrierën e kërcimit të motrës së tij, por ky ishte gjithashtu fillimi i suksesit të tij. Këtu ai u bë një kampion italian gjashtë herë në Latinisht dhe Ballroom, dhe më vonë iu bashkua versionit gjerman të “Let’s Dance” si një balerin profesionist.

Fatkeqësisht, tezja e tij dhe gjyshërit e tjerë mbeten në Kiev. 

Ai shkroi: ‘REUNITED mori gjyshen time nga Polonia! Ajo është jashtëzakonisht e guximshme dhe e fortë, 2 netë pa gjumë, duke ecur 8 km+ në të ftohtin e ftohtë, kur në një ditë normale, ajo mezi mund të ecë! “Ajo udhëtoi nga Kievi, mamaja ime fluturoi nga Roma dhe unë me makinë nga Frankfurt dhe ne të gjithë u ribashkuam në Krakov! Shumë të lumtur që jemi bashkë.’

Nikita vazhdoi: “Kur prisja mamin dhe gjyshen në stacionin e trenit, u zhyta në këtë situatë për herë të parë në jetën reale. 

“Megjithëse e di që duhet të isha i lumtur për familjen time, nuk munda. Sapo kisha lot në sytë e mi, ngaqë situata është e trishtuar. Sa mijëra fëmijë dhe gra bëjnë çmos për të qëndruar të fortë.

“Kam parë njerëz që mbërrijnë nga kufiri, njerëz që presin trenin tjetër për të shkuar diku, kudo me shpresën se disi gjërat do të ishin mirë, njerëz që nuk dinë çfarë të bëjnë, pasi gjithçka që ata e kanë njohur si shtëpi, nuk është aty. më.’

Ai përfundoi: ‘Shumë emocione, por këtu është një pjesë e vogël e ditës së sotme.’

JONATHAN ROSE

Nikita dhe familja e tij u shpërngulën nga Ukraina në Itali kur ai mbushi nëntë vjeç për të mbështetur karrierën e kërcimit të motrës së tij, por ky ishte gjithashtu fillimi i suksesit të tij. Këtu ai u bë një kampion italian gjashtë herë në Latinisht dhe Ballroom, dhe më vonë iu bashkua versionit gjerman të “Let’s Dance” si një balerin profesionist.