Bardhyl Londo iku drejt qiellit


Iku edhe një poet i dashur për lexuesit.

Bardhyl Londo lindur në vitin 1948 në Përmet .

Studioi për gjuhë dhe letërsi në Universitetin e Tiranës . Pas mbarimit të fakultetit ai punoi për disa vite mësues në Përmet dhe më pas për gazetën letrare “Drita”. Për disa kohë ka qënë kryetar i “Lidhjes së Shkrimtarëve dhe Artistëve” . Krijmtaria e tij letrare përfshin 8 vëllime me poezi si edhe disa romane. Është fitues i çmimit “Migjeni”.

Tituj të veprave