Bashkim Hoxha:25 vjet me emisonin:”Koha për tu zgjuar”


Bashkim Hoxha 25 vjet me :’Koha për tu zgjuar”

Sa shpejt kalojnë vitet.25 vjet që kemi një emision bashkohorë të mëngjesit ku dëgjojmë shtypin e ditës dhe problematikat e tij.Dhe ja shkrimtari i mirënjohur,gazetari dhe dramaturgu Bashkim Hoxha si e kujton në faqen e tij në facebook këtë ngjarje:

Mirëmengjes.

Me shume se 8000 here i kemi thënë njeri tjetrit “Mirëmëngjesi” nga ekrani i emisionit:” KOHA PËR T’U ZGJUAR”.

Me 21 mars bëhen plot 25 vjet.

About Post Author