Beatrix përshëndet Donaldin nga Dubai


Në instagramin personal të këngëtares janë postuar disa foto me pamjet e mrekullueshme të Dubait , nga ku Beatrix po shijon pushimet. Pas refuzimit të darkës në shtëpinë më të famshme në Shqipëri me banorët e tjerë dhe Donaldin, Beatrix ka vendosur të kalojë disa ditë në Dubai. Megjithë spekulimet e mundshme nuk ka munguar mbështëtja e saj për Donaldin duke treguar edhe gjestin e tij të preferuar.

Nga Hortenca Alimucaj