Besnik Gashi-Drenica:Kur tërbohet lumi


KUR TERBOHET LUMI

Kur terbohet lumi ,

Del dhe nga shtrati,

Krejt çka pa pērpara,

Me vete i mbarti.

U terbue lumi Klina,

Dhe nē Skendraj,

Pērmbysi shumçka,

Qe kishte rreth saj.

Drenica po sprovohet,

Sa shumē herē i ndodhi,

Shumē herē me luftē,

E sot nga lumi qe rrodhi.

Mbahu Drenicē,

Siç dite gjithēmon mu mbajt,

Edhe kēsaj heri do ia dalēsh,

Krenare e kokēn lart.

About Post Author