Besnik Gashi Drenica:Unë e Ti N’ Koshare:


UNË E TI N’ KOSHARE

Unë e ti n’Koshare,

Ishim në atë kohë,

Ti në istikame,

E unë jo,se jo.

Ti ishe n’Koshare,

Ku shkonte flakë , e tym i zi,

Edhe unë n’Koshare,

Tuj ngran e tuj pi

Ti nē Koshare,

E hape kufinin,

Edhe unë n’Koshare,

E qaja shalqinin.

Pastaj erdh Lirija,

Qe e fituam me gjak,

Unë e ti ,luftetar t’Kosharës,

Me hak, a pa hak!?

Vitet ikin shpejt,

Si uji nen Urë,

Cili jemi ma luftetar,

Ma thuaj o burr?

Ti qe jetën,

E pate në rrezik,

Apo unë qe rroja,

Si dhënderr nder miq?

Po sot unë ma luftetar,

O trim n! Koshare ,

Se jam ngritë n’pozita,

Kam shkel mbi varre!

Pra populli im i dashur,

Nese doni me vlerësue,

Njësoj luftëtar Koshare,

Me llogarisni dhe mue!

Bonn.06.07.2022

About Post Author