Bill Clinton flet për UFO-t në intervistën e “Late Show”


Gazeta :”Destinacioni”

Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara u ndal shkurtimisht me fenomenin dhe mundësitë e jetës aliene.

Nëse ka një grup njerëzish që duhet të dinë më shumë se shumica për hetimet e qeverisë amerikane mbi fenomenin e UFO-ve, janë ata që dikur e bënë Shtëpinë e Bardhë, shtëpinë e tyre.
Disa ish-presidentë kanë komentuar mbi këtë temë gjatë viteve dhe tani Bill Clinton, i cili u ul në detyrë midis 1993 dhe 2001, është bërë i fundit që ka ofruar pikëpamjet e tij.
Gjatë një paraqitjeje në “The Late Late Show” me James Corden të mërkurën, ai sugjeroi (në mënyrë të paqartë) se e kishte shqyrtuar këtë temë ndërsa ishte president.
“Ne bëmë çdo përpjekje për të mësuar rreth Roswell dhe gjithashtu dërguam njerëz në Zonën 51 për t’u siguruar që nuk kishte alienë,” tha ai.Kur Kordoni e pyeti se kë kishte dërguar, Clinton tha me humor – “Oh, sikur të të thoja…”
Gjithashtu gjatë intervistës, Clinton kujtoi se kishte bërë një vizitë në një teleskop në Hawaii, ku foli me një ekip ndërkombëtar studiuesish që kishin ka punuar atje.
Ai tha se i kishte pyetur ata për gjasat që të kishte jetë aliene në univers, për të cilën shkencëtarët sugjeruan se kishte një shans 85-95% që kjo të ishte e vërtetë.

2.

Gjatë intervistës, Clinton i tha Corden se për të kuptuar presidentët, duhet vetëm të shikohet preambula e Kushtetutës së SHBA. “Nëse mund të përcaktoni se si presidenti e përkufizon “Ne, njerëzit” dhe se si presidenti përcakton “bashkim më të përsosur” — vetëm ato dy gjëra – do t’ju mundësojë të vlerësoni presidentin, atë që është bërë dhe si ndiheni për atë”, tha ai.

“Dhe presidentët më të mëdhenj ishin ata që kishin një pikëpamje në zgjerim të vazhdueshëm për “Ne, njerëzit” dhe për zgjerimin dhe thellimin e asaj që përbënte një bashkim më të përsosur”.

E pyetur se çfarë i mungon më shumë për të qenë president, Clinton tërhoqi të qeshura dhe duartrokitje kur tha Air Force One .

“Ajo që më mungon më shumë është puna”, tha Clinton. “John Kennedy tha një herë se gjëja e madhe e presidencës ishte se ajo tendosi çdo kapacitet të fundit që keni për të marrë vendimin e duhur dhe për të ndihmuar numrin më të madh të njerëzve dhe kjo ishte një sfidë e përditshme.”

Clinton, i cili shërbeu si president nga viti 1993 deri në vitin 2001, tha se i mungon puna sepse e donte dhe çdo ditë ishte një privilegj për të shkuar në punë. Ai shtoi se eko-struktura e informacionit e bën të vështirë për çdo president që të përqendrohet në atë se pse ata e donin punën në radhë të parë.

Clinton tha se nevoja e vazhdueshme për një numër të madh klikimesh dhe ri-tweet-e e bën të vështirë për presidentët.

Clinton tha se ai do të rifillojë Iniciativën Globale Clinton në shtator.

“Më pëlqen iniciativa globale sepse e vetmja kërkesë është të vish dhe të marrësh pjesë, duhet të angazhohesh për të bërë diçka. Dhe ne përpiqemi t’i ndihmojmë njerëzit të krijojnë rrjete në mënyrë që pavarësisht se çfarë po ndodh apo nuk po ndodh në qeveri apo sektorin privat, gjithmonë një hendek midis asaj që qeveria mund të sigurojë dhe sektorit privat mund të prodhojë dhe ne përpiqemi të vendosim se si ta mbushim boshllëkun më shpejt, më shpejt, më mirë.”

Klintonit iu kërkua këndvështrimi i tij se çfarë janë UFO-t.

About Post Author