Biri im!!!Edna Kapurani


Biri im!!!

Bir i vetëm i babait..

mu rrite,mu bëre burrë..

tani të dua o bir..

dua më shumë se kurrë!!!

Të më rrosh o bir sa malet..

të më ndrish si floriri..

dhe të thotë një botë e tërë..

si babai dhe i biri !!

Se më ngjan o biri im..

jemi si dy pika shi..

të kuptoj e më kupton..

veç me një shikim në sy!!

Kur të shkoj në atë botë…

dua vetëm një premtim..

mos harrosh se çdo të thotë

Të jesh njeri ,biri im !!!

Biri im ,ujë i kristaltë…

ëngjëll që zbrite në tokë..

goja jote pikon mjaltë..

ëmbëlson gjithë këtë botë !!!

Më desh fati ëngjëlli im..

të pruri këtu tek unë..

për një tëndin përqafim..

bëhem urë e bëhem lumë!!!

Biri im,të dua shumë..

nuk do lodhem të ta them..

derisa të mbyll synë..

mbi këtë tokë sa të jem !!!