Bledi Llangozi:Shkolla ime!


Nje vlersim per Shkollen nga biri im- poet Bledi Llangozi,

qe kur ishte 12 vjec,

.

Shkolla ime!

“Tek ty o shkolle ne marim Diturin,

Atdheun t’a duam deri n’sublim!

Te behemi te ditur te mire n’jete,

Dijetar,mesues me te vertete.”

Mars 1991

Dhe Bledi eshte Autori i 8 librave,5 eksozitave i tri kengeve te kompozuara,shpallur “Qytetar nderi”- ne Berat dhe vlersuar nga shume poet,humbi jeten ne emigrim ne moshen 18 vjecare.