Bob Lazar shpjegon se si të huajt përdorin elementin 115 për të fluturuar UFO-t


Bob Lazar shpjegon se si të huajt përdorin elementin 115 për të fluturuar UFO-t

Bob Lazar është entiteti më i rëndësishëm në ekspozimin e aktiviteteve të supozuara sekrete që lidhen me jashtëtokësorët dhe UFO-t që ndodhin në Zonën-51. Ai njihet gjerësisht si sinjalizuesi i Area-51 që zbuloi alienët dhe qeveria punonin së bashku në baza sekrete në vitin 1989. Tridhjetë vjet më parë, ai pretendoi se kishte punuar si inxhinier pranë Area-51 në një hangar të quajtur S-4. Atje, siç pretendon ai, UFO-t me ndenjëse të vogla të alienëve u bënë nga një material i quajtur Elementi 115.

Shënim: Elementi 115 i Bob Lazarit nuk është “Moskovi”, një element që u sintetizua për herë të parë në 2003 dhe u shtua në Tabelën Periodike në 2015.

Historia e Elementit 115 bëhet më e çuditshme kur Bob pretendoi se FBI bastisi biznesin e tij. Ndjekësit e tij e panë këtë si shumë të dyshimtë dhe kanë teorizuar se FBI po përpiqej të rikuperonte mostrat e Elementit 115 që Lazari mori nga Area-51.

Sipas Motherboard , FBI-ja në fakt bastisi Pajisjet dhe Furnizimet e Bashkuara Bërthamore Shkencore të Bobit, e cila shet xehe radioaktive dhe izotope, komponentë me rreze X, sende elektrike, magnet me fuqi të lartë, pajisje laboratorike, motorë avionësh dhe bluza UFO.

Ky pretendim u zbulua në dokumentarin e Jeremy Corbell “Bob Lazar: Area 51 and Flying Saucers”. Lazari dhe dokumentari e inkuadrojnë bastisjen si një përpjekje nga qeveria amerikane për të kapur karburantin e huaj që Lazari dyshohet se vodhi nga Zona-51. Por dokumentet e marra nga Motherboard nuk kishin asnjë lidhje me Elementin 115.

Corbell i tha Express.co.uk : “Lazar kishte një version të stabilizuar të Elementit 115 në posedim të tij në një kohë. Ai bëri teste mbi të – dhe filmoi elementin duke përkulur dritën për shkak të karakteristikave unike gravitacionale. Një pjesë e vogël e dëshmitarëve vëzhguan këto teste – duke përfshirë gazetarin hetues, George Knapp. Ka pamje të një prej këtyre testeve në filmin tim. Lazar ishte në gjendje të merrte një pjesë të elementit kur po përpunohej në Zonën 51.

Dikush ende mund të vërë në dyshim besueshmërinë e Bob Lazar, por ka shumë njerëz autentikë për të konfirmuar besueshmërinë e tij. George Knapp deklaroi se ai kishte folur me ish-punonjësit që punonin me Bob dhe verifikoi se ai ishte një fizikant, megjithatë, këto pretendime ishin bërë joformalisht dhe jashtë regjistrimit. Knapp tha se ata punonjës ishin miq të Lazarit dhe vetëm specifikisht përmendi Joe Vaninetti si një që e konfirmoi atë. Vaninetti kishte një interes të konsiderueshëm për UFO-t dhe ishte i përfshirë në kërkimin e UFO-ve me Bob-in, si para ashtu edhe pasi Bob pretendonte se kishte punuar në S-4.

Elementi 115: Një karburant i huaj?

Sipas Bobit, ky artefakt alien është një element shumë radioaktiv që lejon anijen kozmike aliene të përshkojnë kozmosin, të papërshkueshëm nga efektet e gravitetit. Lazar ka pretenduar për vite se ai ka punuar në materialin në Area-51 dhe se ai mund të përdoret për të fuqizuar anijen kozmike.

“Është një element tepër i rëndë,” i tha Lazar një herë Larry King -ut . “Është një element unik. Kur është i ekspozuar ndaj rrezatimit, ai prodhon fushën e tij gravitacionale – fushën e tij antigravitacionale dhe është ajo që përdoret për të ngritur dhe shtyrë anijen.” Karburanti i UFO-ve është i qëndrueshëm dhe nuk u prish, sipas Lazarit. Ai tha se karburanti krijon valë graviteti për të shtyrë UFO-t.

Në intervistat e tij fillestare televizive (shikoni videon më poshtë) me George Knapp në vitin 1989, Bob diskutoi për herë të parë Elementin 115 dhe mënyrën se si ai u përdor në sistemin shtytës të anijes aliene të fshehur në objektin S-4. Ai kurrë nuk e mohoi apo konfirmoi nëse alienët u kishin dhënë Elementin 115, por ai tha se ata kishin 500 paund (227 kg) për qëllime inxhinierike të kundërt.

Në vitin 2014, Bob bëri një intervistë tjetër me Knapp , ku diskutoi Elementin 115 dhe mënyrën se si ai krijohet si në mënyrë sintetike ashtu edhe në mënyrë natyrale përmes një supernova, që është shpërthimi kataklizmik i një ylli.

Bob Lazar shpjegoi më tej në intervistat e tij se bombardimi i Elementit 115 me protone çon në krijimin e Elementit 116 (Livermorium), i cili menjëherë prishet dhe prodhon antimateries. Antimateria përplaset me grimcat normale duke krijuar një shpërthim masiv energjie, i cili mund të përdoret për shtytje. Është shumë e mundshme që Elementi 115 mund të jetë gjithashtu lënda e famshme ekzotike që nevojitet për të krijuar vrima krimbash të kalueshme që fizikanët si Dr. Kip Thorne dhe Carl Sagan kanë spekuluar dhe ishte subjekt i një Dokumenti Referues të Inteligjencës Mbrojtëse të zbuluar së fundmi me titull ” Vrimat e krimbave të përshkueshëm, portat e yjeve dhe energjia negative “.

Në shtator 2020, Corbell ndau një foto të Lazarit duke mbajtur Airgel që u përdor për të paketuar Elementin 115 për transport. Ai tha se nuk mund ta përfshinte këtë pjesë në dokumentarin e tij në Netflix, por premtoi se do ta publikonte klipin në kanalin e tij në YouTube, duke diskutuar Elementin 115 dhe mënyrën se si e vuri re funksionimin e tij (Shënim i redaktorit: Kërkova në të gjithë kanalin e Corbell, por nuk gjeta një klip që shpjegonte Elementin 115).

“Është raportuar se ndodh një shtrembërim – një shtrembërim gravitacional. Kjo theksohet nga mënyra se si këto automjete duket se mohojnë efektet e inercisë. Ju e keni dëgjuar mijëra herë nga dëshmitarë të besueshëm në lidhje me takimet e tyre me UFO-t… “Ajo qëlloi me një shpejtësi të PAMUNDUR”. Cmdr. Fravor & Cmdr. Përzgjedhja Underwood përdori pikërisht ato fjalë për mua kur përshkroi takimet e tyre me UFO-n TIC TAC. Anija shfaqi përshpejtim të menjëhershëm – dhe u zhduk menjëherë nga pamja dhe radari. Edhe Princeton me sistemin e tij të radarit SPY-1 e konfirmoi këtë në kohë reale.

Pra, çfarë ndodh me këto makineri transmedium – këto UFO që fluturojnë të pandëshkueshëm në hapësirën tonë ajrore? Ndoshta ELEMENT 115 mund të na japë një paraqitje të shkurtër të pranisë së UFO-ve në Planetin Tokë”, shkroi Corbell.

Referenca:V.Verma

About Post Author