Bora Zemani: Por mos gjykoni, mos kryqezoni dhe mos denoni


Një mesazh i moderatores Bora Zemani shkruhet:

…Ju lutem qetesohuni!!!

Edhe Donaldi eshte njeri… edhe ai mund te gaboje, edhe ai mund te zgjedhe rruge te tjera,edhe ai ka te drejten te beje çfare te doje me jeten e tij.

Por mos gjykoni, mos kryqezoni dhe mos denoni.

As une nuk po e bej!!

About Post Author