Bora Zemani shtatzanë


Lajmi më i bukur dhe befasues per publikun ka qenë se Bora Zemani në emisionin e saj televiziv “Cherry on Top” ka deklaruar se “Një lumturi kaq e madhe nuk mbahet vetëm për vete.”Më pas ajo prek barkun.Kjo nënkupton se ajo po pret një fëmijë.Pra ajo është në muajin e parë të shtatzanisë së saj.Por publiku do gjithmonë të di si do vazhdoj shtatzania e saj ,cfarë gjinie do të jetë bebi etj.Për më tepër lajme dhe informacione na ndiqni gjithmonë në gazetën Destinacioni.