Bota Krijuese…Kasam Shaqirvela


Kasam Shaqirvela

“Bota Krijuese është e tillë që të mbështjellë ngrohtësisht duke të marrë në krahët e saj, dhe ty, sa bën e ec lëndinës së imagjinatës sate krijuese një erë e ngrohtë kreativiteti të çon përpara sa ti i kalon pengesat para të cilave do të ishe stepur po të mos të të jepte forcë ky kreativitet i yti, real dhe imagjinativ….

Bota e krijimtarisë, ky det i madh fanitës, të pranon me notin tënd aq sa e ke kapacitetin notues,… dhe ndonjëherë të krijohet percepcioni se dikush noton aq larg saqë e prek pikën takuese mes qiellit dhe sipërfaqes së detit,… atje, larg në horizont..!”

© Kas Vela