Bota në akuarium-Sherife Allko


BOTA NË AKUARIUM

Kaq shumë orë kemi ndarë brenda akuariumit misterioz,

Që nga historia kohës së Adamit dhe Evës .

Orë të mbushura me të qeshura dhe lot

Me shqetësime dhe frikë ,

Aq shumë dashuri që zgjati në vite e shekuj .

Akuarium misterioz ku brenda tij të duket vetja

ulur si në kopësht me shumllojshmëri trëndafilash.

Por jeta na qënkësh një vorbull e pashpjegueshme .

Mister dhe frikë, krijuar kohët e fundit .

E parfumosur me parfum joshës ku nuk ka lidhje me aromën e dashurisë .

Njerëz të humbur ,të zbehur ,me humbje kujtese ndër vite .

Një betejë shpirtrash brenda akuariumit qëndruar mbi tokë .