Botë e rremë


Eleni Bircaj

Botë e rremë

Mos u kap pas yjeve

dhe pse duken përrallorë prej tundimit,

se të premtojnë shumë mes hijeve,

sa të çojnë drejt perëndimit…

Mos harro që je shtojzovalle

dhe të verbërve ju kthen shikimin

je gonxhe karafili,

çel petalet edhe mes -dimri.

Jetojmë në botë të rreme.

ku dhe engjëjt duken djaj,

pëllumbat lakuriq nate

Botë e rremë

Mos u kap pas yjeve

dhe pse duken përrallorë prej tundimit,

se të premtojnë shumë mes hijeve,

sa të çojnë drejt perëndimit…

Mos harro që je shtojzovalle

dhe të verbërve ju kthen shikimin

je gonxhe karafili,

çel petalet edhe mes -dimri.

Jetojmë në botë të rreme.

ku dhe engjëjt duken djaj,

pëllumbat lakuriq nate

floriri, shitet ,këmbehet për tunxh.

floriri, shitet ,këmbehet për tunxh.

About Post Author