Brenga -Guri i dhimbjes


Sanie Tushi Rrokaj 

Në këtë libër do gjëni vetveteten të dashur lexues,,

Me —- Poezi—Ese—Thënje–

Brenda vargjeve unë kam kultivuar dashurinë dhe frymëzimin që kam brënda shpirtit tim , Per fëmijët e mi në radhë të parë ,për njerëzit që më rrethojnë , per vendlindjen ,për qytetin tim ,të dashur,dhe më tepër për emigrantet ,duke i besuar shumë,,

Mall ,dashuri ,dhimbje ,nostalgji , Të gërshetuara ,,

Do kënaqeni me vargjet e labërisë së madhe ,se edhe vetë kam shkrirë

tërë talentin tim dhe ndjenjat e shpirtit

për vendlindjen ,labërinë , për Atdheun tim të dashur ,për Kurbetin , për mallin që djeg ,Për dashurinë ,për qytetin tim ,

Për ato nëna të mira ,

Për fisnikët baballarë,

për fëmijtë e mi të shtrenjtë ,

për burimet plot stolira ,

Bilbilat me zë të larë,

Për kujtimet e rinisë,

Për ato odat me qelqe ,

Për hallet e Shqipërisë,

Për filizat në kurbete,

Për të ikurit nga kjo jetë,

Para kohe dhe pa radhë,

për Vlorën time të shtrenjtë

Vërmikun tim të dashur

për ato vargje të ndjera

i kam hedhur përmbi letër

i kam stolisur me radhë ,

Për komentet e lexusve

që që i kam në plan të parë,,

ju uroj të gjithë lexuesve

të kini lexim të mbarë

🌿

Dua të falnderoj Shumë ,

Korrektorin ,,Idajet Jahaj

Që punoi pa u lodhur që

libri im të dali sa më i bukur

dhe tërheqës ,për lexuesit

Po redaktor –Idajet Jahaj —-

Recezent ,,

Andrea Petromilo ,, të cilin e falnderoj shumë për punën e kujdeshme të tij —

Faknderoj botuesit e

shtypshkronjës —Triptik —–

për këtë botim ,,

About Post Author