Brixhilda Dede-FALMË NËNA IME


Brixhilda Dede

  · 

Javë të mbarë miqësia ime!

FALMË NËNA IME

Nënë,..më gërryen malli.

Dheu i huaj, lidhur të mban.

Netëve, mendohem gjatë,

Zgjuar ri deri vonë në shtrat.

Shpesh më mungon prania jote.

Këshilla jote më mungon.

Më mungon aroma jote.

Një e rendur, kur ti vëngon,..

Mjergulltirë stresesh, agonie.

Netët, vitet, lumë shkojnë.

Ditën, që do të shoh sërish.

Fatlume, do ta pagëzoj.

Brixhilda Dede @🖋📖 2021

183Mimoza Eliona Osmani, Brixhilda Dede dhe 181 të tjerë

131 komente

Pëlqej

Komento

Ndaj

About Post Author