Brizida Gjikondi në panair me shqipërimin e librit “Mbi Shqiptarët, kërkime dhe mendime” e arbereshit te madh Vincenzo Dorsa
Pika ime e fortë nuk është reklama…
Por tek MEDIAPRINT në Panair ndodhet dhe shqipërimi im..

“Mbi Shqiptarët, kërkime dhe mendime” e arbereshit te madh Vincenzo Dorsa.
Libri do jete aty gjithe kohes, tek kendi i MEDIAPRINT perballe me hyrjen kryesore, ndersa une per kedo qe do te shkembeje dy fjale jam 10 me 11 paradite dhe 6 me 7 pasdreke.

Eshte mundi im 5 vjeçar, mund qe nuk ka çmim material.. ndaj per vec cmimit te arsyeshem ka dhe zbritje.
Eshte nje kryeveper e shkruajtur ne 1847’en e larget, atehere kur bota filloi te tundte ne qiejt e kombeve Kushtetutat e para dhe te mburrej me historite e tyre.. dhe Dorsa, Kombit Shqiptar ja ngriti piedestalin me këtë vepër.

About Post Author