Bukuritë natyrore-Godo Mehmetaj


Dola një xhiro nga Thethi

gjeta mikpritje bujare

mes bukurive te natyrës

gjeta shlodhje shpirtërore

Dëgjova tinguj lahute

dhe çiftelinë e Malësorit

këto vende turistike

qendisur me dore nga Zoti

Te vete nga me do zemra

Gjirokastre Tepelene si ne Shkodër e Berat

dhe ne Korçën e kulturës

ne nje mbremje serenat

Do gjezdis trojet Shqiptare

ku ruhet nder e tradite

ne çdo sofer e gjen shtruar

ku te thonë mirëserdha mik