Burri që u “rrëmbye” 50 vjet më parë’ pretendon se paralajmëroi botën për Covid-in dhe WW3


Një peshkatar që pretendon se ishte ‘rrëmbyer nga  alienwt 50 vjet më parë’ thotë se ai ishte paralajmëruar për pandeminë Covid-19, të cilës ai i referohet si ‘murtaja’.

Calvin Parker, 68 vjeç, thotë se, deri më tani, ai i ka mbajtur këto ‘vizione’ për vete dhe tani ka frikë se pretendimet e tij po bëhen të vërteta, raporton The Mirror.

Ai beson se një UFO u ul pranë brigjeve të një lumi në Pascagoula, Mississippi kur ai ishte vetëm një adoleshent.

Calvin atëherë, 19-vjeçar, pohoi se ai dhe shoku i tij u kapën nga krijesa të çuditshme, të cilat kishin kthetra të ngjashme me karavidhe së bashku me hundë dhe veshë si karrota.

Parker thotë se atij iu treguan ngjarje të tmerrshme nga e kaluara e njerëzimit, gjatë takimit të tij të ngushtë në vitin 1973.

Ai tha: “Tani po ndodh një murtajë.

“Sigurisht që ka pasur gjithmonë një lloj murtajeje që nga fillimi i kohës, por me sa pashë kjo bëhet edhe më keq.

“Ajo u shkaktua nga njerëzimi, gjë që është shumë e keqe sepse Zoti do të na mësojë një mësim dhe do të qëndrojë jashtë tij përpara se të kthehet brenda.

“Njerëzimi ka humbur besimin dhe nuk është i gatshëm të ndihmojë të tjerët.”

Parker thotë gjithashtu se vizioni i tij i Luftës së Tretë Botërore do të ishte në horizont në dritën e tensionit Rusi-Ukrainë.

Hetuesi britanik i UFO-ve Philip Mantle, i cili ka botuar librin e Calvin, Pascagoula, Takimi më i afërt , tha: “Calvin e ka shumë të vështirë të diskutojë këtë aspekt të takimit të tij duke e quajtur atë një mallkim.”

Calvin, i cili ka luftuar me kancerin, ka zbuluar të ashtuquajturat ‘vizione’ që ka përjetuar pothuajse 50 vjet më parë.

Duke iu referuar të qenit në bordin e UFO-s, ai tha: “Siç do ta dini disa prej jush, unë pata një përvojë afër vdekjes ndërsa isha në bordin e këtij mjeti.

“Kjo ishte kur gjaku im u derdh nga unë dhe më pas u zëvendësua me atë që ende nuk e di. Më pas m’u treguan gjëra, gjëra nga e kaluara, e tashmja dhe e ardhmja.

Ai shtoi: “Mendoj se mund ta quajmë mallkim. Që atëherë kam pasur probleme të mëdha shëndetësore, por dalëngadalë i kam kapërcyer shumicën e tyre.

“Nuk do të flisja për këtë tani nëse nuk do t’i kisha parë disa nga këto të realizohen. Sigurisht që nuk dua që njerëzit të mendojnë se jam psikik sepse nuk jam.

“Ndoshta më është dhënë një mallkim ose mund të jetë një mënyrë për të ndihmuar në shpëtimin e planetit tonë ose njerëzimit. Por kjo më frikëson dreqin jo për mua, por për të ardhmen e të gjithë neve.

“Koha ime këtu në tokë pothuajse ka mbaruar.

“Nuk do të doja të largohesha nga këtu duke e ditur se mund të kisha diçka që mund të bëja për të ndihmuar dikë”.
Çfarë kuptimi kishin vërtet vizionet e Parker Jr? 

Rrëmbimi i dy burrave nga entitete të dyshuara aliene pothuajse 50 vjet më parë mbetet një nga rastet më të frikshme të rrëmbimeve në botë.

Vetë incidenti ndodhi më 11 tetor 1973 në qytetin Pascagoula të Mississippi-t.

Calvin Parker Jr dhe Charles Hickson kishin dalë për peshkim kur raportuan se kishin parë një objekt të çuditshëm në formë ovale me drita blu që zbriste nga qielli. Mjeti u tha se kishte lëshuar një tingull të çuditshëm fishkëllimë dhe përfundimisht u ndal disa metra mbi tokë aty pranë.

Tre krijesa të çuditshme dolën nga objekti që ishin në formë të paqartë humanoide dhe qëndronin afërsisht 5 metra në lartësi. Ata nuk kishin priza të dukshme dhe vetëm një të çarë të vogël për një gojë. Në vend të duarve ata kishin kthetra të ngjashme me karavidhe dhe dukej se lëviznin në një mënyrë çnjerëzore, si robotike.

“Këto gjëra na erdhën. Dy e kapën Charlie, tjetri më kapi mua dhe ata u kthyen dhe po na çonin përsëri brenda asaj që unë e di tani që është një UFO, një anije kozmike apo çfarëdo që ishte dhe ne po shkonte drejt asaj drite të madhe të ndritshme”, kujtoi më vonë Parker.
Pasi hipën në anije, të dy burrat iu nënshtruan një ekzaminimi të detajuar fizik.Incidenti dukej se përfundoi aq befas siç kishte filluar pasi Hickson dhe Parker u gjendën përsëri në plazh pa asnjë shenjë të UFO-ve dhe asnjë tregues se diçka kishte ndodhur.
Hickson qëndroi deri në vdekjen e tij në 2011 se ngjarjet ndodhën ashtu siç i përshkroi ai, ndërsa edhe sot e kësaj dite Parker mbetet i bindur se historia e tyre është e vërtetë.