Buzëqesh…Marjana Tafilaj


Marjana Tafilaj

S’ikur bota të kthehet përmbys ,

Male, fusha të rrafshoj ,

Po ti prapë buzëqesh

A’sgjë s’duhet të frenoj.

Kur ty jeta të shkon keq

Kuturu të gjitha

Ti prap buzëqesh !

Jeta ka dhe sfida .

Jeta plotë sfida

Si parashikon dot,

Ti prap buzëqesh

S’ja vlen të derdhësh lotë

Sa të mundesh buzëqesh,

Si do që të përplas

Sot mund të vuash

Nesër mbretëresh.

(Ruhen të drejtat e autorit )

****AUTORJA ****

Jana Tafilaj !