Buzëqesh,ëmbëlsinë e frymës tënde të ndihej-Brixhilda Dede


Brixhilda Dede

Ti je lindur për tu dashuruar!

Perënditë bukurisë tënde i përhulen.

Por, më tepër i përulen ndjenjës tonë,

Shkrirë mbi mbrekullitë e botës.

Më premto se do të përkujdesh për veten,

Kështu do të ndihem më mirë.

Më premto se do të luftosh për dashurinë.

Jeta, është për të guximshmit.

Premtomë se nuk do të largohesh detik,

Sepse minutat do të më duken vite.

Premtomë se do të jem fryma jote.

Dhe jeta dhe dashuritë.

Je melodia më e bukur e shpirtit!

Je vera që ka pirë Krishti!