Besa Bajrami

Agim Musabelliu

Oil on canvas40x50cm

Bashkim Alushi:Iso polifoni(Fragment)

Mensur Mamuti:7mars

Mensur Mamuti:Në kujtim të këngëtarit të madh kosovar!

Mensur Mamuti Në kujtim të këngëtarit të madh kosovar!

Besa Bajrami

Oil on canvasVaj ne pelhure 100cm me 100 2021

Mensur Mamuti:Rebusi:Urime Kosovë

Rebusi · Urime Kosovë!

Edi Kojani:14 shkurti

Agim Haxhiraj:”Përrallë nga e kaluara”

 “Përrallë nga e kaluara”. Sprove.- /Nuse pse kaq larg me shpunë,moj nena ime,/epo do kaloj malet…

Agim Haxhiraj:Ura e gurtë e Limarit Këlcyrë,Përmet

Cikli:”Trashegimia”.Ura e gurte e Limarit Kelcyre,Permet.E ndertuar ne vitin 1804 nga Ali Pashe Tepelena mbi lumin…

Bashkim Alushi

Renilda Zajmi:Dhe unë dua vetëm ngjyra

Renilda Zajmi Dhe unë dua vetëm ngjyra Ngjyrat nuk qajnë, Unë jam si një zgjim: ngjyrat…

Shpëtim Reçi:Korça

Besa Bajrami

Agron Dine

Besa Bajrami

Besa Bajrami Vaj ne pelhure 180 cm me 120 viti 2020

Stafi i gazetës:”Destinacioni” në qytetin e Beratit

Një pjesë nga redaktorët e gazetës :”Destinacioni ” kanë vizituar qytetin e Beratit në kuadër të…

Zeqir Alizoti

Mensur Mamuti:Rebus

Ditëlindja e aktorit të madh shqiptar!