Gani R Sadiku

Passione Carnale Di Maria Errico 

Passione Carnale Di Maria Errico – A cura di Angela Kosta PASSIONE CARNALE  Si arresta Kronos… l’evento…

Ruzhdi Keraj

Libri i autorit të ri Juli Sono-Angela Kosta-Recension

ANGELA KOSTA – RECENSION Libri i autorit të ri Juli Sono Shqetësimi i Një Qenieje Që…

Flet piktori Astrit Beluli: Ekspozita vetjake “Labëria ime” i kaloi pritshmëritë-Intervistoi: Albert Z. ZHOLI

Nuk harroj fjalët e Skënder Kamberit” Astriti ka një stil të veçantë dhe një ndjesi të…

Ruzhdi Keraj

Grafikë “Qershitë e bashkuara-Fatmir Krypa

Grafikë “Qershitë e bashkuara -||-” Akuatintë dhe bakërshkrim me ngjyrë 77×63 – 2020

Poem By Mohamed Ellaghafi – Morocco

Mohamed Ellaghafi a Moroccan poet, writer, and publisher, was born on December 7, 1960, in Casablanca.…

Arti Jete

Arti Jete ….teknike e kombinuar ne leter te forte… — në Kondovo, Kondovo, Macedonia.

Morette gati të “zbarkojë”!-Edmond Kaceli

Endri Beqo dhe dashuria e tij për artin dhe artistët e vegjël-Nga Angela Kosta

Endri Beqo ka lindur më 08 janar të vitit 1988 në Tiranë. Në vitet 2010 –…

Fotografi

Buronjat-Edi Kojani

Kuç , Buronjat

Fotografi-Edmond Kaceli

Bashkim Alushi-Me peshkatarët

Zeqir Alizoti

Bashkim Alushi

Mesdheu

Fotografi nga Edmond Kaceli

Daniel de Culla-Writer, poet, painter and photographer

Bio: Writer, poet, painter and photographer. Member of the Collegiate Association of Spanish Writers, Earthly Writers…

Ulqini-Foto Agim Deshnica

Letër nënës

Letër nënës Gjallë je, ti moj nënokja ime? Gjallë jam edhe unë… të përshëndes Paqja e…

Poem by Dr Jernail Singh Anand

Dr Jernail Singh Anand is President of the International Academy of Ethics. He is author of…

 Angela Kosta traduce i versi del poeta e critico letterario Euisu Byeon

Mr. Poet Euisu Byeon (卞義洙) è un poeta coreano. Nel 1991 pubblicò il suo primo libro…

Në këmbët e çdo zogu që fluturon është lidhur filli i pafundësisë!-Edmond Kaceli

Alla zampa di ogni uccello che vola è legato il filo dell’infinito. (Victor Hugo) (Në këmbët…

Bashkim Alushi

Fotografi- Nga Roland Harizi

https://www.facebook.com/hashtag/rolandedaphotography?

Gani R Sadiku-Modeli Tafa-Viti 1983,Prishtinë

Modeli Tafangjyra vaji në karton, 37×49 cm.Viti i dytë gjatë studimeve,Viti 1983, Prishtinë.

Bashkim Alushi

Në fluturimin e Lejlekut të Zi-Edmond Kaceli

Nel volo della ciconia nera, la bellezza della natura si posa nel cuore, e il cielo…

Piklat e jetës, bien si një shi i lehtë…Edmond Kaceli

Piklat e jetës, bien si një shi i lehtë, duke ushqyer shpirtin e etun! Nëpër ujë…

Nga Angela Kosta – Sabrina Caino, Marco Nereo Rotelli dhe 150 poetë kundër dhunës ndaj grave

Sabrina Canio është poete dhe bashkëdrejtuese e Piccolo Museo della Poesia – Museut të Vogël të…

Mallakastër-Bashkim Alushi

Angela Kosta Prezanton poeten dhe piktoren e artit modern Silvia Steliana Natasha

Silvia Steliana Natasha ka lindur në Comanesti (Rumani). Që nga viti 2008 ajo banon në qytetin…

Itali: Foto nga Biagio Fortini

Biagio Fortini

EXHIBITIONS-Jasna Gugić

EXHIBITIONS: Art and cultureReleased in December 2023My artwork Marylin Exhibition…unpainted in 2022In the Weinlager Gallery, Nuremberg…