Angela Kosta Prezanton poeten dhe piktoren e artit modern Silvia Steliana Natasha

Silvia Steliana Natasha ka lindur në Comanesti (Rumani). Që nga viti 2008 ajo banon në qytetin…

Itali: Foto nga Biagio Fortini

Biagio Fortini

EXHIBITIONS-Jasna Gugić

EXHIBITIONS: Art and cultureReleased in December 2023My artwork Marylin Exhibition…unpainted in 2022In the Weinlager Gallery, Nuremberg…

Spartak Papadhimitri

Orikum….2 shkurt 2024

Në ambientet e Zyrës së Interesave të Kosovës në Athinë-ekspozita e Eda Mollaj dhe Roland Harizi, titulluar “Breath”

Në ambientet e Zyrës së Interesave të Kosovës në Athinë para publikut grekë, kolegëve diplomatë dhe…

Mëngjes Artistik – Kafe dhe Art – &-Dash Frashëri

Nga facebooku i autorit Mëngjes Artistik – Kafe dhe Art – &

Dimër-Bashkim Alushi

Foto art:Tea Memushi-Let your dreams fly high…

Ndoshta atje ku toka, qielli dhe deti bëhen një-Foto nga Roland&Eda Harizi

Po shkëpusim nga facebooku i mjeshtrit të fotografisë Roland&Eda Harizi … Ndoshta atje ku toka, qielli…

Zemra jote është një pulëbardhë që fluturon lirisht, në qiejt e jetës-Edmond Kaceli

Il tuo cuore è un gabbiano che vola libero nei cieli della vita. Lascialo andare senza…

Muzgu i Skelës-Thodhori V Baba

Durrës.Pasdite-Fotografi nga Bashkim Hoxha

Borë-janar 2024-Edmond Kaceli

Çift 2024-a në të gjitha-Fotografi nga Roland Harizi

.çift 2024-a në të gjitha![ROL and EDA photography]

Zëra nga antikiteti-Foto nga Roland Harizi

Foto nga Roland Harizi …rreth 2000 vjet më pas aty ku perandorët më në zë të…

Stolat në dimër: Fotografi nga BIAGIO FORTINI

Meçovë, Janinë, Greqi-Fotografi nga Roland&Eda Harizi

Meçovë, Janinë, Greqi. …. një nga banorët e moçëm duke na treguar majat e mbuluara me…

Foto-Albert Zholi

Bashkim Alushi

Vangjel Nikolla

Ruzhdi Keraj

Dëborë në Gjirokastër-Edi Kojani

Shtëpia Botuese:”Vela”vlerëson gazetën:”Destinacioni”

Shtëpia Botuese “VELA” Publishing House vlerëson gazetën :”Destinacioni”. Shtëpia Botuese “VELA” Publishing House, me rastin e…

Veshje tradicionale nga Medvegja

Veshje tradicionale nga Medvegja. Nga Gazeta Shkurt e Shqip

“Dante Aligeri”-Zeqir Alizoti

(terakotë)

Xheneta Kadillari-Kështjella Rozafa

Bashkim Alushi-Dimër

“Dimri i fundit”-Pikturë e Edi Kojanit-viti 1987

Kompozim i vitit 1987, kushtuar Nenave dhe Grave qe shkuan ndihme te spitali partizan. ( e…

Kërçovë-Urojmë dhe festojmë-Shefik Sadiku

nga Kërçova 28 Nëntor 2023 Kërçovë

Traditat Shqiptare-Arbereshe e bukur.

Linku i faqes Tradit shqiptare:https://www.facebook.com/profile.php?id=100094267088157&cft[0]=AZXUFMFy5Tbmob99-rYYhHyqqQq4NyeXlK1rwnU-DH153IC5ru8je0WgisLsDWB2ejb1ocJYeBPEEmQMTRvSpJE-hWyk5cd4eBw1-9DeFi8nuPx9W1JTn_oGIkdsLKPEPL9KHdWl98DIKKI8VWflmvOk6lfKeQnlxKiFA7-WcupCSpPNkBkY9fRyFE-NQXgAhVo&tn=-UC*F Arbereshe e bukur.

Fotografi nga Thodhori V.Baba

Festa e flamurit Boston-Agim Deshnica

Berati-Dy foto nga Agim Deshnica

Berati

Xheneta Kadillari

Për gazetën nga Italia:Foto nga Biagio Fortini

“Baresha”-Gazmend Freitag

I nderuari Gezim,Ndoshta do ma publikoni pikturen time Baresha, ne bashkangjitje ju lutem. Ju faleminderit nga zemra…