Çdo natë të dua pranë-Bona Shehu


Çdo natë është perfekte kur je pranë .

Kur ti afrohesh dhe unë psherëtije.

Ti mos u largo se unë ndihej frike.

Cdo nate te dua prane meje kuptom.

Jam një zjarr i madh, kur ti më prek,

Jam nje romancë, nëse më do mua,

Jam e cmendur kur rënkon me kënaqësi.

Dashuri dua te bej e epshur jam per ty.

Gjithçka është e bukur kur je me mua, Ajri është ndryshe, atmosfera magjike, Mëngjeset janë të mbushura me freski. Pasditet janë të çmendura netët butesi.

Kur je pranë meje, këngët romantike i shijojnë si me ty, tekstet e dashurisë mbajnë emrin tënd, hëna bëhet e parëndësishme dhe dielli pushon së ekzistuari.

Duart më mbushen, sytë më xixellojne këmbët më gjejnë një rrugë ku te eci.

Zemra bërtet dhe dridhet nga emocioni.

Jeta tingëllon bukur nëse them te dua ty

Çdo gjë është më mirë nëse jeni me mua.