Cfarë do të kishte bërë ndryshe Fifi nëse do të rikthehej në Big Brother ?


Përmes një komunikimi të këngëtares me fansat në Instagramin e saj ,një prej ndjekësve e ka pyetur se cfarë do të kishte ndryshuar nëse ajo do të rikthehej në program.

Vetë artistja shprehet : “Mbase sdo u kisha dhënë vëmendje disave dhe do mirresha me veten ma shumë, por edhe nëse pregatitesh në cdo aspekt si emocionalisht si strategjikisht me tipin që kam unë besoj prap njejt do kisha bo cdo gjë. Pastaj mos të harrojmë , kujdes please me helmin që lëshoni mbi njerëzit.” Fifi u bën thirrje ndjekësve të saj të mos shprëndajnë negativitet , pasi edhe ajo vet ndihet keq kur lexon komente të tilla për banorët edhe pse vet është jashtë asaj shtëpie.

Në fund të fundit kush ka nevojë për negativitet në ditën e tij ?

H. Alimucaj

About Post Author