Çfarë është poeti?


Teuta Shaqiraj

Çfarë është poeti

?Filozofi e shkrimtari Danez Siren Kirkegard ka thënë :- ” Poeti është një njeri i pa lumtur që e fsheh ankthin e pafund në zemrën e tij, por buzët e tij janë formuar në atë mënyrë që psheretimat dhe qarjet tingëllojnë si muzë e bukur ” E të dashur miq e mike e mia poete!Do isha kurjoze të vëreja vështrimin ve syve tuaj pasi ta kishit lexuar.Ju përshëndes, përqafime miqësore!

About Post Author