Cfarë i zhgënjeu fansat e DiCaprios?


Aktori me famë ndërkombëtare dhe ambasadori i OKB , Leonardo DiCaprio është fotografuar në ishullin St. Barts duke shijuar pushimet me Camila Morrone. . Mirëpo publiku e quajti atë “Hipokrit” pasi ka udhëtuar me një jaht luksoz , duke mos i kushtuar vëmendje ndotjes së mjedisit.

 Aktori së fundmi është përkushtuar në cështjet mjedisore dhe ndryshimet klimaterike duke tërhequr vazhdimisht vëmendjen në problematikat që planeti ynë po përballet. Gjithashtu ka bërë bujë përfshirja e tij në cështjen e lumit Vjosa. Roli i tij në serialin e Netflix “Don’t look up” ka arritur të ndërgjegjësojë një pjëse të mirë të publikut dhe të rikthejë fokusin tek ekologjia.

H. Alimucaj

About Post Author