Cfarë ka mes Ardian Bujupit dhe Jasmin Kadriut?


Kohët e fundit janë parë mjaft të afërt me njëri tjetrin , gjë e cila nxiti dyshimet për një lidhjë romantike mes tyre. Ata janë parë sëbashku jo vetëm në fotografi në rrjetet sociale por edhe në qytetin e Tiranës pranë 21 Dhjetorit në Mulliri Shop krah njëri tjetrit. A është ky fillimi i një marrëdhënie apo një projekt muzikor kjo mbetet për tu parë.

Nga Hortenca Alimucaj

About Post Author