Çfarë sysh!?-Robert Mavro


Çfarë sysh!?

Ti që më veshtron shtrembër

Dhe sytë si venduzë s’mi heq

Më lëndon kaq keq në zemër

E më tundon thellë saj. si dreq!

Sa sy të bukur kam ndeshur

Nuk jam tunduar kurrë kështu

Dhe pse nuk janë kurrë të qeshur

Çfarë magjie kanë sytë e tu!

S’e di por vështrojnë aq embël

Pse më sllaverojnë ,më ndje

Nuk e di mos vallë je ëngjell

Apo dreq i fshehur ,çfarë je!?