Çifti dëgjon “ulëritësin” në pyll, pastaj dëshmojë për UFO


Redaktori i rubrikës:”UFO”

Çfarë e prodhoi tingullin ulëritës dhe cila ishte drita misterioze? 

Një natë në një kabinë në veriperëndim të Paqësorit të largët u shndërrua në një takim të ngushtë të llojit të veçantë.

Sipas një raporti të fundit të dorëzuar në blogun e Lon Strickler ‘Phantoms and Monsters’, çifti kishte qëndruar në një kasolle në mes të një pylli të largët kur ndodhi incidenti.

Kishte qenë një natë e diel dhe dyshja po shijonin paqen dhe qetësinë.

“Në një moment ngrita sytë nga libri im, pak i nervozuar. Ishte jashtëzakonisht i qetë, pothuajse mbytës,” shkroi e dashura e burrit.

“Asnjë gjethe që shushuritësin në erë, asnjë insekt që gumëzhinin, pa bretkosa që cicërijnë. U ndjeva i shqetësuar.”

“Pas disa minutash, fillova të dëgjoja diçka në distancë. Ishte përsëri në pyll, mjaft larg. Sinqerisht nuk e kam idenë se çfarë ishte.”

“Kjo zhurmë rrënqethëse filloi të përsëritej në intervale mjaft të rregullta, gjithmonë me të njëjtin hap. I dashuri im ngriti sytë, ai e dëgjoi gjithashtu, kështu që unë nuk po e humbja mendjen.”

Duke përjetuar një ndjenjë frike dhe parandjenje, çifti kishte vendosur të ngrihej dhe të tërhiqej në shtëpi kur ndodhi diçka edhe më e papritur.

“Direkt përballë nesh, mbi liqen, ajo që mund ta përshkruaj vetëm si një shufër drite e ndezur aq shumë saqë u ndalëm e vdekur”, vazhdoi ajo. “Kjo shirit vertikal i dritës qëndroi pezull për një moment, u pezullua mbi liqen dhe më pas u zhduk, duke e lënë imazhin të djegur në retinat tona.”

“Një moment më vonë kuptova se ndjenja mbytëse ishte zhdukur, heshtja ishte qetësuar dhe nata dhe pylli thjesht u ndjenë përsëri “normal”.

“Tingulli i kafshës rrënqethëse në distancë ishte ndalur dhe nuk u kthye më.”

About Post Author