Ciganesha!Arben Zeqo


… Ej ” CiganijaTalento ” !

Botes gjezdisur …

Eleganc’ colore ngjyrash .

Mendjen ” shastisur ” …

Me gjokset kercere !

Floket ” dardëllisur ” …

Syte vizatuar .

E tera flutur ” stisur ” …

( rregulluar ) !

Oh … kapelja joshese .

Rrithmuar mbi taka …

Fustan xixellonja .

Me vethet e varrura !

Buzet flake te kuqe .

Fshehur dhembe … flori .

Rrotullo harboju …

Cigania … ” ç’menduri ” !

Espanniol – Mexico …

Pikuar … stoli !

Romània xinxile .

Solo … harmoni .

Tik taket e Tua .

… ” Flamingos ” ja di !

Mesome dhe mua …

Pa te fal … ” FLORINJ ” !

Lozonjarja qeshur .

Shikimin s’ta hedh !

Flak’ ndezur perbrenda …

Shpirti zjarr i merr .

Do t’esha nje nate .

Me ” Ty ” bej e fle …

Do ti fal te tera .

… ” Sarajet ” per be !

Te nesermen e dites .

Prapa do te ndjek …

Hidh’ vallen perdridhe .

Mendja te genjen …!

Si jane keshtu .

Cigànkat e gjora …

Trup e fije holla .

Zjarr te kuqe molla !

Sa here ” kercejne ” …

Vendin kundermojne .

Perlyer makiazhe .

Parfumet ” tymojne ” …

Lum si ciganeshat .

Hareme … per dite !

Se ç’te vene zjarre .

Shpirtin kane DRITE !

Ndalem ” vizatova ” …

Ciganeshen enderr .

Alegron JETOVA .

Lum kush eshte ” dhender ” … !

Devoll Emigrantos .