Çmendurisht të dua!Katiola Karoli


Çmendurisht të dua !

Sa herē me thua te tē puth pak.

Gjithmonë qesh te them jo shume.

Ti me shkel syrin me përqafon.

E di se pa ty nuk jetoj dot unë .

Me pas ndjej duart e tua tē buta.

Tē zbresin ngadalë rreth belit tim.

Ndjej buzēt e tua prush te ndezura

Mbi buzë qafe pranë gjoksit tim.

Dhe nisin ethshëm dridhjet trupat.

Frymëmarrja jonë si erë mes puthjeve

Duart tona kërkojnë te eksplorojnë.

Tē dëshiruar mē tepër ndjenja ndizet.

Ti me rrëmben ne krahēt e tua.

Ne ajër peshë trupin ma con.

Mes mijra drithërimash ne ekstazë .

Caj eterin e qiellit therras tē dua përgjithmonë.

Sa me pëlqen kur te shikoj.

Kur ndjek mē sy veprimet e tua.

Depërton si Poseidon ne oqeanin e dashurisë .

Tē ndjej brenda shpirtit dhe trupit.

Uleras çmendurisht tē dua…