Dafina Molla:Ardhsh i mbarë


Dafina Molla

Ardhsh i mbarë

Një mirmëngjes me diell e duam

Të na puth rrezja mbi ballë

Boll të ftohtin e duruam

Dimër,lëri pranverës radhë

Të përkëdhelen lulet e bajames

Të kumbullës e të qershis

Të bëhen më të buta mbrëmjet

Që xhirua e mbasdites të nis

Të cicërojnë ëmbël zogjtë

Të mos ndalë kënga e tyre

Dhe fëmijët të lodrojnë

T’u qeshin ,bebëzat e syve

Ndaj të duam moj pranverë

Gjallërinë tek ne e sjellë

Që nga më i vogli tek i moshuari

Ardhtë sa më i mbarë behari.

About Post Author