Dashnor Kokonozi:Propozim për ndryshim emri.


Ne faqen etij ne facebook Dashnor Kokonozi shkruan:Propozim për ndryshim emri.

Takimeve për libra në salla hotelesh të veshura me dru të errët arre dhe plot të pranishëm që pyesin njëri-tjetrin se përse janë mbledhur, do të propozoja t’u ndryshohet emri.

Do t’i quaja: Përshpirtje letrare!

Kjo nuk do të thotë se nuk do të marr pjesë nëse më ftojnë.

Përkundrazi!

E kujt duhet t’i gjendesh më pranë se atij që e ka zënë halli?

About Post Author