Dashurisë time-Mjalinda Pajaj


Dashuris time.

Poezitë për ty i kam shkruar,

Fletë më fletë penën se ndala,

Në çdo varg je ledhatuar,

Ti je drita, unë jam fjala.

Muzë e shpirtit me shumë ngjyra,

Një premtim pa kohë, një jetë,

Ti je ajri je natyra,

Gjithmonë dielli përmbi retë.

Eh sa ëmbël më rrjedh vargu,

Metaforë buzqeshja jote,

Zemra ime vetëm pragu,

Hyrja e vetme e kësaj bote.

Dëshmi vitet kemi mbledhur,

Verën kemi për gosti,

Ëndrrat kohës nuk kanë rrjedhur,

Skenograf je vetëm ti.

Mijëra fjalë per ty kam shkruar,

Do të shkruaj sa të jem,

Përkrah teje zoti m’ka bekuar,

Ti Olimpi, më rrëmben!

Majlinda Pajaj. 11.1.2023

Mund të jetë një imazh bardhezi i njerëz duke u puthur, zemër dhe lule