Daut Maliqi-Lumturin do ta gjeni…


Lumturin do ta gjeni…
—————-—————
Në këtë botë kalojmë,
vëtem si udhëtarë,por
mos harroni se
nuk mund të,
bëhemi banorë,
të përjetëshem
të saj!
Dhe keni kujdesë,
për mirësjellje dhe
dashuri të sinqertë,
sepse në botën…
në amshim,
më vëti asgjë,
nuk mund të merrni!
Sa të jetoni ruane
krenarin shpirterore,
e kuptone mirë,
se lumturinë
do ta gjeni,
vëtem në zemrat
e atyr që ju donë
dhe i doni!
Paçi lumturi, mirêsi,
dhe dashuri njerëzore!

Daut Maliqi, autor

About Post Author