Dave Grohl i Foo Fighters: ‘Unë jam një budalla ,UFO total”


Frontmeni i Foo Fighters dhe ish bateristi i Nirvana dihet se kanë një interes të madh për UFO -t.

Këngëtari, muzikanti dhe kompozitori amerikan, karriera e të cilit në industrinë e muzikës ka zgjatur mbi tre dekada, kohët e fundit e përshkroi tërë jetën e tij si një “përvojë jashtë trupit”.

Duke folur gjatë një promovimi për kujtimet e tij të ardhshme, ai mori kohën për t’iu përgjigjur disa pyetjeve – përfshirë një për një temë që ka qenë prej kohësh e dashur për zemrën e tij – UFO -t.

“Foo Fighters janë emëruar pas një termi ushtarak për UFO -t. Çfarë menduat për imazhet e supozuara të UFO -ve që qeveria amerikane publikoi këtë verë?” e pyeti intervistuesi.

“Oh, unë jam një budalla UFO total dhe kam qenë për dekada,” u përgjigj ai.

“Kështu që unë e kam ndjekur atë – por ajo që po ndodh tani, nuk mendoj se është e re. Unë jam i besimit se ne nuk jemi vetëm, dhe jam plotësisht në rregull me këtë, e dini? Nuk ndodh” me të vërtetë nuk e ndryshoj ditën time shumë. “

” Kur shikoj lart yjet mendoj: “Zot, shpresoj se nuk jemi vetëm. Çfarë zvarritje do të ishte.” “

Në vitin 2015, ai gjithashtu foli për revistën Billboard në lidhje me temën.

“Në një jetë tjetër, shpresoj se kam qenë astrofizikant,” tha ai në atë kohë. “Unë e kaloj shumicën e kohës time në internet në pjesën shkencore të lajmeve të Google. Whatshtë ajo që bëj gjatë gjithë ditës. Unë jam një fanatik i UFO -ve.”

Një videoklip i tij duke folur për UFO -t dhe mbulimet e qeverisë në 1995 mund të shihet më poshtë

https://www.unexplained-mysteries.com/news/

About Post Author