Debelldeh-Feri Arifi


DEBELLDEH

Dje nën organizimin e Ismet Krasniqit Lala, më 24.06.2023, në fshatin Debelldeh, fshat ky me piktoreski në Moravë të Epërme, më një lartsi mbidetare mbi 1000 metra, i cili është në kufi me Maqedoninë, kufri më jugorë që është shqiptaro, shqiptarë, aty në këtë vend u mbajt Edicioni i X Dita e Plisbardhve në Kosovë.

Nga ky fshat u bë e ditur se Plisi do të jet rrugsynim i yni për UNESKO.

Një tubim mjaft mirë i organizuar nga nikoqiri dhe Ministria e Kulturës dhe njeriu që e hapi oden e burrave për mysafir Sali Avdullahu, të cilin e falenderoj shumë.