Dedikimi i Alban Ramosaj që na bëri të dyshojmë


Mëngjesin e sotëm artisti e ka nisur me një dedikim shumë të ëmbël për motrën e tij, Beatrix. “Mirëmëngjes  vec Trixës time”- është shpehur ai. Kjo ka rritur dyshimet në rrjet, megjithë mbështetjen e tij të pastër për Trixën , publiku dyshon në një ndarje të mundshme mes ciftit Trixa- Donald. Duke përmendur këtu edhe festën e mbrëmshme të Big Brother Vip ku Donald dhe Beatrix nuk janë parë afër njëri- tjetrit. Alban Ramosaj ka qenë ai që ka qëndruar afër motrës së tij. Asgjë nuk është e sigurt kështu mbetet për tu parë vazhdimësia e ciftit.

Nga Hortenca Alimucaj

About Post Author