Delo Aliaj:Lepenica


Edhe Lepenica,nje fshat i bukur ne preherin e krenarise labe,ze nje vend te vecante ,mes gjerdanit te arte te te gjithe fshatrave te lumit te vlores dhe ne te gjithe Krahinen….!!!Pozicioni gjeografik,pamjet e bukura te natyres joshese qe e rrethon,historia e hereshme dhe ajo e viteve te luftes nac-clirimtare,ngjyrimet ideologjike,shikuar ato bardhe e zi,burrat e degjuar por dhe kapedane ,qe ky fshat ka nxjere nga gjiri i tij,heronj dhe deshmore,te cilet nuk kursyen as jeten ,per lirine e vendit,breza te rinj,te cilet u rriten dhe u formuan me kohen qe po jetojme,por qe nuk i harojne traditat dhe zakonet ..si dhe fshatin e tyre te zemres,ku linden ,u rriten dhe u edukuan….vende historike dhe prehistorike,te cilet vizitohen dhe shikohen ,nga dhjetra vizitor vendas dhe te huaj……Ja kjo eshte Lepenica….qe na rrembeu forte, ne kete telereportazh,sa interesant,aq edhe relaksues….!!!Per kenaqesine e kujtdo qe do ta ndjeke,apoedhe mund ta pelqeje..,vecse mirnjohje dhe respekt nga ana ime…..!!!!