Denoncues:”biologjikë jo-njerëzor” janë gjetur në vendet e përplasjes së UFO-ve


Grusch duke folur gjatë seancës. 

Disa dëshmitarë kryesorë bënë një numër pretendimesh befasuese në seancën e djeshme të nënkomitetit për UFO-t.David Grusch – i cili më parë ka punuar me Agjencinë Kombëtare të Inteligjencës Gjeohapësinore dhe ka pasur leje të nivelit të lartë në Task Forcën e Paidentifikuar Ajrore për Fenomene – tha në seancën dëgjimore të Kongresit të djeshëm se qeveria amerikane kishte kryer një program “shumë dekadash” për të rikuperuar dhe për t’u përpjekur të kthente mbrapsht. -inxhinieri rrëzoi UFO-t (ose UAP-të).

Duke përmendur “intervista të gjera me zyrtarë të nivelit të lartë të inteligjencës”, ai pohoi se “biologjikë jo-njerëzor” ishin gjetur në disa prej këtyre vendeve të përplasjes dhe pretendoi se njerëzit ishin “dëmtuar ose plagosur” si rezultat i përpjekjeve të qeverisë për ta fshehur këtë. informacion.

Duke theksuar se pamje të tilla “nuk ishin të rralla apo të izoluara”, ai vuri në dukje se këto objekte u vëzhguan vazhdimisht nga pilotët dhe ekuipazhet “jetat e të cilëve varen nga identifikimi i saktë”.

Ish-komandanti i marinës David Fravor tregoi gjithashtu përvojat e tij me UAP-të.

Kur Grusch u pyet nëse ai “absolutisht” beson se qeveria amerikane kishte në posedim të UAP-ve, ai u përgjigj: “absolutisht, bazuar në intervistimin e mbi 40 dëshmitarëve gjatë katër viteve.”

Në fund të fundit, megjithatë, ndërsa seanca siguroi disa dëshmi intriguese, ajo nuk ofroi ndonjë provë të fortë dhe asgjë që pretendohej nuk është zyrtarizuar në asnjë mënyrë.

Si rezultat, ka të ngjarë që misteri pas shikimeve të UAP – si dhe e vërteta pas pretendimeve befasuese të Grusch – ka të ngjarë të mbetet një temë e debatit të nxehtë për ca kohë që do të vijë.