Dëshmitari thyen heshtjen 40-vjeçare për zbulimin e UFO-ve


Dëshmitari thyen heshtjen 40-vjeçare për zbulimin e UFO-veShikimi i Vicky Dinsdale i bën jehonë asaj të oficerit të policisë Alan Godfrey, i cili pa të njëjtën gjë një vit më parë.

Vicky kishte dalë duke shëtitur qentë e saj me gjyshin e saj në kodrat mbi qytetin e Yorkshire të Todmorden në vitin 1981, kur diçka e çuditshme u shfaq në qiell lart.

“Ishte një lloj forme diamanti i gjatë dhe i hollë dhe fillimisht ishte i bardhë…”, tha ajo për BBC.

“Më pas kaloi nëpër një sekuencë dhe ndryshoi në jeshile, të kuqe dhe blu. Nuk kishte tingull. Kjo ishte shqetësuese. Pastaj thjesht u zhduk dhe ne qëndruam aty.”

Shikimi ndodhi vetëm një vit pas një takimi tjetër me UFO-t në të njëjtin qytet – atë të policit Alan Godfrey i cili, rreth orës 5 të mëngjesit të 28 nëntorit 1980, kishte qenë afër fundit të turnit të tij kur pa një objekt të madh në formë diamanti që rri pezull sipër. rruga përpara tij.

Duke vlerësuar se anija e paidentifikuar ishte afërsisht 20 këmbë e lartë dhe 14 këmbë e gjerë, ai u përpoq të dërgonte radio për ndihmë, por me tmerrin e tij zbuloi se pajisjet e tij nuk po funksiononin më.

Para se ta kuptonte, objekti ishte zhdukur dhe ai e gjeti veten 30 metra më poshtë rrugës, pasi kishte përjetuar një periudhë prej rreth 25 minutash të kohës së humbur, të cilën ai nuk mund ta llogariste.

“Ai ishte një tip tip me këmbë në tokë,” tha Vicky, gjyshi i së cilës kishte folur për Godfrey.

“Ai tha: “Ne e kemi parë atë. Ne e dimë se e kemi parë dhe askush tjetër nuk duhet të dijë për të.” Menjëherë, mendova se duhet të jetë e njëjta gjë që pamë”.

“Është thjesht një rastësi.”