Devijim fatesh:Sherife Allko


DEVIJIM FATESH

Në dorën time, lëkundej valixhja me rrota

Duke u përpëlitur me dhimbje në pllakat e mermerta të aeroportit .

Një fshehje dhe pendim më trazonte shpirtin prej vitesh .

Devijim fatesh në udhëkryqe të botës .

Kjo ështē arsyeja pse jam zgjuar nga boshllëku .

E ndjej nevojën e njē përqafimi të lënë peng .

Tani ora kozmike për mua ka trokitur .

Ajri ,dielli janë aromat e mia në sasi të padukshme .

Himnet e dashurisë gumëzhijnë brenda zemrës dhe valixhes plot dhimbje .