Dhe në qofsh strukur,do t’gjej!-Urim Mezini


I bindur që po bëj gjën e duhur

Nuk do lodhem kurrë tu t,prit

Dhe n’dritën e agut qofsh strukur

Edhe aty kam për t,gjet një ditë

Dhe në qofsh llafos me Nënën

Që ku fshihesh mos t,më thojë

Do mundohem të pyes Hënën

Vec ajo do t,më tregojë

Do të flas edhe me yjet

Mos gjëkundi të kan parë

Se të shumtë i kan syret

Do m’tregojnë,m’shofin tu qarë

Po të gjeta dhe njëherë

Do të fus këtu në zemër

Që dashuri t,kemi përherë

Me të bukurën time femër

Si dy lule në një vazo

Do t,jemi bashkë të dy

Gjithkohën të përqafuar

Të rrisim një dashuri

Urim Mezini Torino,Itali