Dielli puth muzgun:Nga Kasam Shaqirvela


DIELLI PUTH MUZGUN

Ah moj mike e nderuar,

qe po m’ë thua natën e mirë,

në buzë-mbrëmje pranë liqenit,

ku dielli puth muzgun me dëshirë..

dhe i kënqur Dielli vetë…

natës së qetë për të pushuar

ëndrra të purpurta do të ketë

Agut të Bardhë

kur nis për t’u zgjuar!

About Post Author